Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące Minecrafta by Zyczu- mod na skiny.

jarek16716

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym dowiedzieć się czy jest szansa na pobranie samego moda na skiny Zycza, gdyż wielu znajomych mających konto premium chce widzieć mój skin, lecz nie chce pobierać launcher'a Zycza, gdyż posiadają oni launcher premium. A jeżeli się nie da to który plik w minecraft.jar jest od skinów i pelerynek?

Proszę o szybka odpowiedź!

Z góry dziękuje!

Pozdrawiam... :)

Opublikowano

Z tego co rozumiem, nie chcesz mieć typowego stiva tylko jakiś skin, to musisz pobrać taki jaki chcesz mieć dla non premium i podmienić za domyślnego.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Żle mnie zrozumiałeś :) Chciałbym się tylko zapytać czy jest możliwość pobrania MODA na skiny by Zyczu! Ten twój sposób znam i jest on nie przydatny, gdyż inni jeżeli nie wkleją do minecraft.jar tego skinu to nie będą mnie widzieć, a ja chce używać moda na skiny by Zyczu, ale nie chce używać jego launcher'a i dlatego zadałem pytanie, czy jest możliwość pobrania samego moda, albo wyciągnięcia go z minecraft.jar...

Przepraszam, że tak chaotycznie piszę, ale nie wiem jak inaczej napisać :)

Opublikowano

Nie rozumiem

moge tyle powiedzieć że jeśli robisz skina z minecraft zyczu to bęndą widzieci go tylko ci kturzy mają ten launcher

Pomogłem ?

Możesz daci LIKE

Opublikowano

Właśnie, a ja pytam się, jaki jest ten mod na skiny Zycza i czy jest on możliwy do pobrania, tak aby ci którzy nie mają tego launcher'a mogli pobrać sam mod i widzieć skiny innych z launcherem Zycza :D

Opublikowano

Tak jest możliwość wyciągnięcia ich, ale musisz wiedzieć jakie klasy wyciągnąć:)

• 1 rok później...
Opublikowano

Da się!  

Wejdz tak Kliknij prawym przyciskiem myszki na ikone mc by zyczu >>> Otwórz za pomocą >>> Archiwizer WinRar  >>> pl >>> zyczu >>> minecraft >>> skinmod <<< Noi przerzucasz te pliki chyba do minecraft.jar :D

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Da się!

Wejdz tak Kliknij prawym przyciskiem myszki na ikone mc by zyczu >>> Otwórz za pomocą >>> Archiwizer WinRar  >>> pl >>> zyczu >>> minecraft >>> skinmod <<< Noi przerzucasz te pliki chyba do minecraft.jar :D

Mi to nie działa, może źle robie

banerjpg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...